logotype
img1
img2
img3
img4
img5

SZELIDI HORGÁSZVERSENY 2010.
A Dunapataji Sporthorgász Egyesület értesíti tagjai, hogy horgászversenyt rendez a Szelidi-tavon 2010. május 9-én (vasárnap).
Gyülekező 06:30-tól az egyesület horgásztanyájánál (Szelid-Bodzás), sorsolás 7 órakor.
Nevezési díj felnőtteknek 300 Ft, ifiknek és gyerekeknek ingyenes.
A verseny után a résztvevők ebédet is kapnak a horgásztanyán, de erre jelentkezni kell legkésőbb május 6-án, csütörtökön 17 óráig a Csukás horgászboltban. (Dunapataj, Vasút u. 1.)
Szeretettel várjuk horgászainkat a rendezvényre.
Vezetőség

FAMILY KUPA
2010. június 26-án kerül megrendezésre a hagyományos Family Kupa a Szelidi-tónál.
Jelentkezni lehet a Pataji Csárdában (Dunapataj, Kalocsai út 37.), Family vendéglő (Szelid) vagy telefonon Horváth László-nál a 06-20/519-64-08-as telfonszámon.
Nevezési díj: 8000 Ft
A tornán maximum 20 csapat indulását tudjuk biztosítani. Az előző tornákon előfordult, hogy pár nevezett csapat nem jelent meg. Így az esetlegesen létszám feletti csapatok nevezését csak abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben egy már nevezett csapat nem jelenik meg (ez csak a torna kezdésénél derül ki). A csapatoknak reggel 8 óráig kell regisztrálniuk (ezzel jelezve a szervezőknek, hogy csapatuk ténylegesen részt vesz a kupán). A mérkőzések tervezett kezdési ideje 9 óra. A küzdelmek 20 csapat esetén 4 csoportban zajlanak 4 pályán, a csoportból az első két helyezett jut tovább, ahonnan egyenes kieséses rendszerben folytatódik a viadal.
Felszerelés: terem- vagy salakcipő (hernyótalpas)/stoplis football cipő nem engedélyezett.

XVI. ORSZÁGOS MAZDA TALÁLKOZÓ A SZELIDI-TÓNÁL 2010
Helyszín: Szelidi-tó
Időpont: 2010. június 26-27.
Immár megszokott eseménnyé nőtte ki magát a Mazda Klub tagjainak nyári találkozója, amely idén is június végén kerül megrendezésre. Harmadik alkalommal esett a választás a Dunapataj térségében elhelyezkedő Árnyas kempingre, mely kedvező fekvésével, a Szelídi-tó közelségével és a helyi adottságoknak köszönhetően várhatóan sok résztvevőnek fog kellemes kikapcsolódásra lehetőséget adni.
Az egész család számára kikapcsodást nyújthat a találkozó, lehetőség lesz többek közt szabadtüzi sütés-főzésre, strandolásra, napozásra, sátrazásra, a gyerekek egy kis játszótéren szórakozhatnak. Az érdeklődőknek pedig lehetőség nyílik a Mazdák megtekintésére, a tulajdonosok közti eszmecserére, tudásuk összemérésére!
A rendezvény programtervezete:
09:00-11:00 Az utolsó érkező Mazdát is megvárjuk, ismerkedés a helyszínnel, ügyességi versenyre, autó szépségversenyre nevezés
12:00 Ügyességi játékok megkezdése, párhuzamosan szavazás a szépségversenyre
kb 15:00-16:00 Eredményhirdetések, díjak átadása a nyerteseknek
16:00 tombola (Mazdás és egyéb ajándéktárgyakért, melyeket a támogatóink ajánlottak fel a találkozóra) Az tombola után szabadprogram.
Június 27-én délelőtt szabadprogram, 10 órakor tombola a helyszínen maradt résztvevők között, délután sátorbontás.
Elérhető infrastruktúra: sátorhely, áram, víz, büfé, WC a helyszínen, strand kb 150m
A zuhanyzó helység sajnos nem biztos hogy használható állapotban lesz.
Megközelítés:
- A Szelidi-tó az 51-es útról érhető el, Kalocsa és Solt között.. Dunapataj községben táblázva a lekanyarodás. (Solt felől a második körforgóban kell "bal" felé fordulni. Innen 3-4 km-re található a Szelidi-tó.
Cím: 6328, Dunapataj, Szelidi-tó, Tópart u. 1.

Nagyobb térképre váltás
Tankolás:
A Szelidi-tóhoz legközelebbi benzinkút a Dunapatajon a főút mellett található AGIP kút. (Benzin, Diesel, LPG)
Friss információk, programok, jelentkezés és a téma fóruma:
Csevegő - legfrissebb információk
Jelentkezem a találkozóra
A részvételhez nem szükséges a jelentkezés, de kérünk mindenkit, hogy a létszám tervezhetősége miatt lehetőleg jelezze részvételi szándékát!
Konvojok, gyülekezőhelyek
A Szelidi-tó Információs Portál további ajánlatai a Szelidi-tónál megrendezésre kerülő programokról, szállás lehetőségekről, vendéglátásról, horgászattal kapcsolatosan.
Támogatóink: Mazda Motor Hungary, Mazda Budaörs, Mazda Óbuda, Mazda Autó Nippon Győr, Mazda Autó Fehérvár, Autó Mirai Kft, Hilcz és fia Kft, Olajmező, Jap-ker, Homasita, Background Rendezvényügynökség, Dunapataj Önkormányzata

Megindul az élet a Szelidi-tó partján. 2010. május 22-én szombaton 20:00 órától utcabál lesz a Szittyó téren.

Zene: Markó-Duo

 

Country Road koncert
a NAPSUGÁR ÜDÜLŐBEN
2010. június 26-án (szombaton) 21:30-tól 01:30-ig
Eső esetén 2010. július 09-én (pénteken) 21:30-tól 01:30-ig lesz a koncert
Remek hangulatban, családias környezetben!
Belépő: 500 Ft
Csapolt sör kapható!